måndag 19 maj 2014

Jatkopaikan arvoisia?

Kohta alkaa Kazakstan-Suomi ottelu jossa leijonat ovat pakkovoiton edessä jos he eivät halua tehdä täydellistä pohjanoteerausta ja jäädä ulos jatkopeleistä. Jatkopeli paikkaan Suomi tarvitsee myös vähän apua muilta joukkueilta sillä joko Latvian tai Valko-Venäjän on hävittävä yksi ja saada max 2 pistettä toisesta ottelusta. Se ei toki ole mahdotonta sillä joukkueet kohtaavat tänään illalla.

Kysymys kuuluumkuitenkin että onko Leijonat edes jatkopaikan arvoinen. Sitä on vaikea suomalaisena penkkiurheilijana myöntää, mutta näissä kisoissa Leijonat pvat olleet erittäin vaisuja. Pieniä valonpilkahduksia on näkynyt siellä täällä esimerkiksi Pekka Rinteen fantastinen pelaaminen ja Pekka Jormakan itseluottamusta uhkuva peli. Muuten Leijona lauma on kyllä alisuoriutunut näissä kisoissa täydellisesti. Kiekkoja ei ole saatu reppuun, turhia jäähyjä ja monet pelaajat ovat kaukana omasta tasostaan. Jos Leijonat pääsisivät jatkoon pitäisi heidän kyllä ryhdistäytyä että vältettääisiin selkäsauna Rakkailta naapureiltamme Ruotsilta tai Kanadalta.

Leijonilla on vielä erittäin pitkä ja raskas matka jos tänä vuonna meinataan torilla juhlia...

Leijonien kokoonpanossa Venäjä ottelussa tällin saanut Jormakka on palannut ja Palola ja Pakarinen ovat vaihtaneet paikkaa.

Tässä Leijonien kokoonpano Kazakstan otteluun:

Lehterä-Kontiola-Pakarinen
       Hietanen-Mäntylä

Haula-Jokinen-Komarov
    Karalahti-Ohtamaa

Jormakka-Immonen-Palola
    Kivistö-Marttinen

Huhtala-T.Sallinen-Salomäki
 
        Rinne (Koskinen)

7. Puolustaja Lajunen
13. Hyökkääjä Savinainen

Onkos teillä otteluun tulosveikkauksia?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar