söndag 25 maj 2014

Leijonat mm-finaalissa

Mm-tasolta kokematon leijonalauma on yllätänyt kaikki heikkojen alkulohko pelien jälkeen ja on nyt sensaatiomaisesti mm loppuottelussa.

Leijonat kokosivat rivinsä ja ovat todistaneet iskukykynsä. Myös henkinen kantti on erittäin hyvä sen leijonat ovat todistaneet muummoassa välierässä nousemalla viimeisessä erässä Kanadan ohi 2-1 tappioasemasta. Myös se että joukkue on alusta asti sosiaalisissa medioissa tuomittu epäonnistumaan on varmasti ottanut erittäin koville varsinkin hävityn Latvia pelin jälkeen Suomella ei ole ollut helppoa. Suomi on kuitenkin Pekka Rinteen ja Jori Lehterän johdolla noussut sisukkaasti taistelemaan ja on nyt jo noussut finaaliin asti. 

Riittäkö leijonien sisu erittäin kurinalaista Venäjää vastaan?

Se jää kuitenkin nähtäväksi voiko Suomi nousta yllättämään Venäjän, joka turnauksessa on ollut aivan suvereeni ja päästänyt vain kahdessa ottelussa enemmän kuin kaksi maalia. Venäjälle tuli iltapäivällä huonoja uutisia kun heidän valmentaja sai toimitsia kiellon Ruotsi ottelun käsimerkkien jälkeen. Siinä juuri on leijonien mahdollisuus yllättää. Jos Suomi Leo Komarovin johdolla pääse ärsyttämään Venäjää voi tähtisikermän yhtenäisyys hiipua ja Suomi voi päästä iskemään. Avausmaali olisi erittäin tärkeä Suomelle sillä silloin Venäjä saattaisi alkaa turhautumaan entistä enemmän ja he alkaisivat ottamaan turhia jäähyjä. Leijonien menestys on tässäkin ottelussa Pekka Rinteen harteilla, jos Rinne on yhtä suvereeni kuin tähän mennessä tulee Venäjälle hikinen ilta.

Nyt ei muuta kuin ottelun alkua odottamaan ja torilla tavataan!

1 kommentar:

  1. Venäjältä puuttuu valmentaja, saa nähdä kuinka vaikuttaa..

    SvaraRadera