tisdag 20 maj 2014

Leijonien kohtalo Sveitsin käsissä

Leijonien jatkopaikan ratkaisee Latvian ja Sveitsin välinen ottelu. Jos Latvia voittaa varsinaisella åeliajalla tai jatkoajalla se menee Leijonien ohi taulukossa ja pääsee jatkoon. Jos puolestaan Sveitsi voittaa ottelun niin Leijonat pysyvät lohko nelosina ja kohtaisi torstaina puolivälierissä luultavasti Kanadan. 

Sveitsillä ei ottelussa panoksia ole koska pieni alppimaa on jo varmasti pudotuspelien ulkopuolella. Latvia taas voisi jatkaa Sotshin menestystä ja päästä taas puolivälieriin. 

Kanadalla ei sen sijan ole hirveästi pelättävää sillä Suomi tai Latvia ei näiden kisojen tasollaan pysty millään horjauttamaan Kanadaa. Leijonilla on aivan liikaa kysymysmerkkejä pakistossa ja Latvialla taas maalivahtipeli ja materiaali on suurin kysymysmerkki. Jos leijonien pakkikalusto tekisi samanlaisia virheitä kun pienempiä maita vastaan Kanada rankaisisi niistä välittömästi. Leijonien ainoa sauma puolivälieristä jatkoon olisi jos Pekka Rinne jälleen pelaisi loistopelin, suomen johtajat (Komarov,Jokinen,Kontiola ja Hietanen) nousisivat esiin pimennosta ja palaisivat tasollen ja jos pakit tekisivät elämänsä parhaan ottelun ja pystyisivät vähentämään keski- ja puolustusalueen virheitään.

Mutta ensin jännittämään Latvia-Sveitsi ottelua.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar